Troeven voor grote en kleine klanten

BK Interior uit Hooglede, dat zijn meer dan tien vakmannen met diverse specialiteiten. Hierdoor kunnen wij een breed gamma aan werken in uw interieur aan.
Wij tellen heel wat grote organisaties in ons klantenbestand: Ziekenhuizen waarvoor we de volledige binneninrichting plaatsen, scholen waar nieuwe ramen en deuren geplaatst moeten worden en kantoren die moeten worden ingericht.
Maar we zijn er ook voor de particulieren. Uw woning is voor ons eveneens onze beste zorgen waard en hier bieden wij kwaliteit aan scherpe prijzen.

Wij kunnen alle projecten aan, van A tot Z en zijn fier op onze prima organisatie, waardoor wij nog nooit te laat waren om een opdracht af te werken. Wij leggen de nodige flexibiliteit aan de dag om iedere klant, groot of klein, perfect van dienst te kunnen zijn. Perfect zoals op voorhand besproken en afgesproken.
Doordat u op ons beroep kan doen voor diverse decoratiewerken (wanden, plafonds, vloeren, ramen & deuren, gevels), bent u zeker van een goede coördinatie van de werken bij complexere verbouwingen.

Wij zorgen ervoor dat u over alle technische fiches en attesten beschikt, wat bijvoorbeeld van belang kan zijn bij de latere verkoop van een gebouw of om premies te krijgen van bepaalde overheden voor bijvoorbeeld isolatiewerken.

Als u denkt dat wij u in de nabije toekomst van dienst kunnen zijn, aarzel dan vooral niet om ons via de contactpagina iets te laten weten! Wij verstrekken u vrijblijvend advies over al uw ideeën of plannen, en maken desgewenst een gratis offerte.
Wij zijn actief in het westen van het land.

Back to Top