Omdat bij schrijnwerk enkel perfectie goed genoeg is

Bij BK Interior uit Hooglede bent u voor fijn en degelijk schrijnwerk aan het juiste adres. Houtbewerking is ons vak, en daarvoor gaan wij prat op jaren ervaring die ons team vergaarde in allerlei voorgaande opdrachten.
Wij beseffen maar al te goed dat schrijnwerken een kunst op zich is, waarbij de technieken en handvaardigheid van vakmensen centraal staat. Daarom bent u bij ons ook zeker van gewaarborgde kwaliteit, uitgevoerd door profs in het vak, die weten waar het om draait.
Ook details verliezen wij niet uit het oog. Dat bij het schrijnwerken kleine oneffenheden ‘not done’ zijn, hoeft u ons niet uit te leggen. Daarom is uw tevredenheid voor ons zo belangrijk.

Behalve het gedetailleerde aspect van schrijnwerk, is natuurlijk ook de juiste materiaalkeuze meer dan belangrijk als het gaat om kwaliteitsvol resultaat. Daarom zorgen wij er bij BK Interior uit Hooglede voor dat we enkel sterk, degelijk, stevig kwaliteitshout gebruiken in onze opdrachten. Bij ons bent u zeker van uw zaak.

Daarenboven betekent dit dat wij bij BK Interior eveneens de juiste vakmensen in huis hebben voor de perfecte plaatsing en afwerking van bijvoorbeeld gordijnbakken, alsook de meest verscheidene soorten omkastingen. Daarbij hanteren wij dezelfde criteria als bij alle opdrachten die wij uitvoeren, namelijk: de focus op een kwaliteitsvolle aanpak.

Als u denkt dat wij u in de nabije toekomst van dienst kunnen zijn, aarzel dan vooral niet om ons via de contactpagina iets te laten weten! Wij verstrekken u vrijblijvend advies over al uw ideeën of plannen, en maken desgewenst een gratis offerte. Bekijk ook al eens onze recente realisaties.

Back to Top