Mooie plafonds. Die heel lang mooi blijven.

Bij BK Interior in Hooglede beseffen we dat het plafond een erg belangrijk onderdeel is van de totaalafwerking van uw woning en leefruimtes.
Een degelijk plafond, waar de nodige aandacht aan besteed is geweest, is geen overbodige luxe. Vocht kan een ware bedreiging zijn, en ook bij bijvoorbeeld brandsituaties is een sterk en stevig plafond van onmiskenbaar belang. Kortom: uw plafond moet tegen meer dan één stootje bestand zijn.

Daarom bent u bij een samenwerking met ons bedrijf helemaal zeker dat er bij de plaatsing en afwerking van uw plafond de nodige aandacht zal besteed worden aan die factoren. We zorgen ervoor dat we de veiligste materialen gebruiken, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken, en uw plafond een meer dan rendabele levensduur zal hebben. Die duurzaamheid is een van de paradepaardjes van ons bedrijf, waar wij trots op zijn.
Via onze vlotte service zorgen wij ervoor dat de plaatsing en afwerking van uw plafond zowel voor u, als voor ons, zo vlot mogelijk georganiseerd wordt!

BK Interior uit Hooglede is een veelzijdig bedrijf gespecialiseerd in binnenhuisinrichting. Van de vloer tot de deur, van de gevel tot de gyprocwand.

Als u denkt dat wij u in de nabije toekomst van dienst kunnen zijn, aarzel dan vooral niet om ons via de contactpagina iets te laten weten! Wij verstrekken u vrijblijvend advies over al uw ideeën of plannen, en maken desgewenst een gratis offerte.

Back to Top