Isoleren is de beste investering in meer leefcomfort

Voor een degelijke isolatie van uw woning bent u bij BK Interior uit Hooglede bij het juiste bedrijf aanbeland.

Weinig aspecten in de moderne woningbouw zijn de laatste jaren op zo’n snelle manier meer en meer belangrijk geworden als de isolatie. Waar vroeger geld uittrekken voor kwaliteitsisolatie lang geen prioriteit was voor een bouwheer, is de isolatie vandaag de hoeksteen geworden van een duurzame, milieuvriendelijke, economisch besparende woning.
De kwaliteit van uw isolatie bepaalt immers voor een groot stuk hoeveel u jaarlijks in uw gezinsbudget moet voorzien voor elektriciteit en verwarming. Het EPC-certificaat van uw woning bepaalt voor een groot stuk ook een deel van de waarde van het pand. Kortom: de belangen zijn groot, en dat beseffen wij maar al te goed. Ook op vlak van isolatie hebben wij de ambitie om voor u een betrouwbare partner te worden, om samen met u het gewenste resultaat te bereiken na afloop van de werken.
Redenen genoeg dus om te opteren voor een goede isolatie van uw huis, met stevige materialen en vooral: uitgevoerd door vakmannen. Vakmannen zoals wij die bij BK Interior uit Menen hebben.
Onze mensen weten met welke kwaliteitsmerken en welke afwerking u het best geholpen bent. Ook isolatie van buitengevels.

Als u denkt dat wij u in de nabije toekomst van dienst kunnen zijn, aarzel dan vooral niet om ons via de contactpagina iets te laten weten! Wij verstrekken u vrijblijvend advies over al uw ideeën of plannen, en maken desgewenst een gratis offerte.

Back to Top