Gevelbekleding die past bij de stijl van uw gebouw

Gevelbekleding heeft twee belangrijke voordelen. U zorgt voor een mooiere, frissere gevel en u zorgt voor meer isolatie. Uw woning of bedrijfsgebouw wordt meteen veel beter bestand tegen alle weerselementen, in winter en in zomer.

BK Interior uit Menen laat u diverse keuzes. Wij werken ondermeer met ceder, met eternitplaten, met rockpanel, met platen en met planchettes.
Sommige van deze materialen zijn volledig afgewerkt, waardoor uw gevel volledig afgewerkt is wanneer ons werk er op zit. Bij andere materialen is nog een afwerkingslaag nodig, zoals crepi.

Denkt u dat gevelbekleding ook nuttig zou zijn voor uw woning, kantoor, school, ziekenhuis, ... ? Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en om u de diverse alternatieven (zowel qua bekleding als qua isolatie) uit te leggen. Wij zorgen steeds voor de nodige certificaten en attesten.
Bekijk ook al eens projecten die we recent realiseerden.

Als u denkt dat wij u in de nabije toekomst van dienst kunnen zijn, aarzel dan vooral niet om ons via de contactpagina iets te laten weten! Wij verstrekken u vrijblijvend advies over al uw ideeën of plannen, en maken desgewenst een gratis offerte.

Back to Top