Alle wanden om uw gebouw mooier en praktischer maken

BK interior uit Hooglede is voor u dé betrouwbare partner als het gaat om het plaatsen van wanden: valse wanden, systeemwanden, gyprocwanden en dergelijke. Als veelzijdig, dynamisch bedrijf maken we er een punt van om samen met u op zoek te gaan naar de juiste oplossing voor uw kamer, huis of interieur en tot een voorstel te komen waar zowel u, als klant, als wij, als bedrijf, tevreden mee kunnen zijn.

Ook in dit aspect van onze job houden wij ten volle rekening met het gebruiken van stevig, degelijk kwaliteitsmateriaal, dat aan alle mogelijke eisen voldoet. Met een professionele plaatsing, waarbij wij ook de details en fijnzinnigheden van het werk respecteren, bent u zeker dat u achteraf een kwaliteitsvol eindresultaat in huis gehaald hebt, waar u jarenlang zonder zorgen mee verder kunt.

De plaatsing van alle soorten wanden gebeurt door ervaren vaklui, met de nodige professionele gereedschappen en uitrusting. De ervaringen die wij de voorbije jaren hebben opgebouwd door onze activiteiten in het vak, hebben ervoor gezorgd dat wij de stiel perfect beheersen.

Het plaatsen van wanden kan gecombineerd worden met het steken van ramen en deuren, of met het isoleren van bepaalde ruimtes.

Als u denkt dat wij u in de nabije toekomst van dienst kunnen zijn, aarzel dan vooral niet om ons via de contactpagina iets te laten weten! Wij verstrekken u vrijblijvend advies over al uw ideeën of plannen, en maken desgewenst een gratis offerte.

Back to Top